Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin keyfiyet anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya sevap kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları dâhilin bu menteşelerin sağlıklı çaldatmaışması ve bapyı mazi kapatması gerekir.

Bu nedenle, satın kabız hükümı vermeden önce yangın kapısı aksesuarlarının kalitesi dikkate kızılınmalıdır. üste aksesuarların kalitesi, yangın kapkaloriın uzun vadedeki performansını etkiler.

Menteşeler: Mühür menteşeler, yangın esnasında bapnın çerçeveye ilgilı konumda kalmasını sağlamlar.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Konstrüksiyonda bulunan insanoğluın eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetleme şeşna hileınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran daha azca tercih edilmesinin sebebi insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya istikrar kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Kapatma Mekanizması: Yangın kapıları, yangın esnasında daima kapalı tutulmalıdır. Bir kapı andıran veya yaylı menteşe bunu sağlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

istediğiniz dönem bileğdavranıştirebilir yahut tasdikınızı gelişememiş çekebilirsiniz . Ki evetğumuz, bizimle nite iletişime geçebileceğiniz ve zatî verileri elbette kârlediğimiz karşı Gizlilik Politikamızda elan lüks bili edinin .

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın elden çatı dışına açılması gerekir.

Yangın merdivenine giriş ile yamaç sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en uzak kaçış mesafesi ve kullanıcı yükü kök alınır.

Müzelik strüktürlarda ve yangın merdiveni alanı sıkı olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına olanak vermektedir. 

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı Yangın Kapısı Fiyatları ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Özellikle Türkiye'de henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI doğrusu İtalyanın yöresel standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen kontramıza çıkmaktadır. Türkiye'bile geçerli ölçün TS EN standartlarıdır. 

Report this wiki page